Total Tayangan Statistik

Minggu, 06 Mei 2012

1. “ The power of love ”

Duriat bisa muncul kakuatanna
lamun lahir tina duriat nu tulus sarta suci
hate nu geus disimbutan ku dendam,
rawan kana kajahatan….
Kadang kabencian nu terlalu kaleuleuwihi
Sok diahiri ku rasa cinta anu jero….
Tapi kadang duriat nu nusakitu jero
Sering diahiran ku kaceceub nu teu pernah anggeus
Tong loba ngangluh…
kusabab sabenerna ngangluh bisa ngabeakeun tanaga
positif urang nu nyesa…..

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar